Blended learning: live en online sessies

Een nieuwe dimensie toegevoegd aan onze trainingen
Blended learning

Met blended learning is het de bedoeling dat live trainingen gecombineerd worden met online activiteiten.

Nu kunnen we al het volgende online bieden:

  • Gedoemanagement traditioneel
  • Gedoemanagement masterclass over meerdere weken
  • De team impact dag
  • Integritijger - van integer moet naar integer zijn
  • 1op1 coaching
  • Inspiratiesessies voor online congressen en teamdagen

En dit zijn we nu aan het ontwikkelen:

  • Korte e-learning trainingen met specifieke thema's
  • Daaraan gekoppelde thema-trainingen

Een verhelderende video over hoe wij blended learning aanpakken:

 

Meer uitleg over ons online aanbod

Gedoemanagement traditioneel

De live workshops die je van ons gewend bent, geven we ook online. De lengte daarvan varieert tussen de 2 tot 6 uur, zonder de pauzes mee te rekenen. Dit doen we altijd met Zoom. Andere platforms hebben niet eenzelfde flexibiliteit en de veiligheid is nu helemaal op orde.

Gedoemanagement masterclass over meerdere weken

Door online kunnen trainingen makkelijk in gedeelten gegeven worden, met tussendoor opdrachten die ervoor zorgen dat de deelnemers met de inzichten in hun leven aan de slag gaan. Dat verhoogt de impact en creëert betrokkenheid om hen heen. Het worden daardoor uitdagende en levendige weken.

De bovenstaande video geeft al een aardig beeld, maar als je wilt kijken hoe zo'n training werkt, vraag dan even een link aan van de training bij frank@gedoemanagement.nl

De team impact dag

Dit is een Gedoemanagement-workshop met speciale aandacht voor onderwerpen die spelen binnen het team. We gaan kijken hoe het rode en groene brein werkt binnen het team op die onderwerpen en wat dan logische acties zijn om daar het verschil te maken.

Integritijger - van integer moet naar integer zijn

Dit is een nieuw ontwikkelde training die inzicht geeft in de dualiteit van integriteit. Meer informatie vindt u hier.

Eén-op-ééncoaching

Persoonlijke gesprekken met Frank Schurink of één van de andere gedoe-coaches over jouw onderwerp. Dit kan live, per telefoon en via je beeldscherm. Meer informatie vindt u hier.

Inspiratiesessies

Dit is een korte sessie als opening of onderdeel van een congres of teamdag. In een korte tijd leren de deelnemers waar gedoe vandaan komt en krijgen ze basisgereedschappen mee om ermee om te gaan.

Korte e-learningtrainingen

Trainingen rond heldere thema's zoals De bron van een burn-out, Teamgeest, Gedragsverandering stimuleren, De natuur van discriminatie etc. Dit zijn inzichtstrainingen die je individueel kunt volgen in je eigen tijd.

Thema-trainingen

De thema's van de e-learning trainingen worden ook omgezet naar thema-trainingen over meerdere weken met meerdere mensen. Omdat we hierin veel dieper op specifieke onderwerpen ingaan, geeft zo'n thematraining een enorme verdiepingsslag.