De kracht van de Integritijger

Van integer moet, naar integer zijn.
Integritijger

Een mooi vervolg op Gedoemanagement

In het nieuwe programma van de Integritijger® komt de vanzelfsprekende kracht van ‘integer zijn’ naar boven drijven. Sommige organisaties en personen die wij als integer ervaren kunnen een charismatische uitstraling hebben, alsof er iets magisch aan de hand is, maar dat is niet zo. Het is een manier van omgaan met de omgeving die duidelijk, dynamisch en eervol is.

Inzicht in de dualiteit

Integriteit: Gecommitteerd zijn om iets te laten werken.

Net als de tijger heeft ook integriteit een duaal karakter. Het is zowel een bron van kracht en respect als een altijd aanwezige potentiele dreiging dat er iets misgaat. Aan de hand van de werking van ons brein leggen we het karakter van de rode en groene integritijger bloot, die staan voor een ondiepe en diepe integriteit.  

De bedoeling van dit programma is om jou met nieuwe inzichten en ideeën over integriteit weg te laten gaan. Inzichten die voor jou interessant zijn en ook zelf mee aan de slag wilt. We gaan niet een nieuw model presenteren als oplossing voor alles. Het zijn inzichten, modellen en stellingen die je aan het denken zetten. Als dat je aanspreekt, dan zal de Integritijger je zeker inspireren.

Wat levert het op:

  • Een basis voor duurzame werkrelaties
  • Missies en visies die draagvlak hebben
  • Persoonlijke rust en kracht
  • Bouwstenen om vastgelopen processen vlot te trekken
  • Een eervolle werkomgeving