Gezonde snackmuur

.

De gezonde snackmuur

Snacken is lekker en deze snacks zijn ook nog eens gezond! Deze snackmuur is speciaal voor bedrijven en organisaties die een interessecultuur willen activeren. Alles hier bevat gezonde ingrediënten voor een permanent lerende organisatie.

Interesse, dat is er al. De interessecultuur wordt alleen al geactiveerd door barrières en roze olifanten weg te nemen. Hierdoor krijgt ieders interesse de ruimte om tot ontwikkeling te komen en als die tot ontwikkeling komt ontstaan er vanzelf ruimte voor nieuwe interesses.

Dit doen we samen

De snackmuur is gericht op teams binnen organisaties. De onmisbare kracht bij een cultuurvernieuwing, dat doe je samen. Het is de meest directe relatie tussen de individuele personen en de organisatie. Teamkracht dus!

Ieder team kan zelf (op aanbod van bijvoorbeeld de HR-afdeling) die snacks kiezen die zij interessant vinden. Alle teams krijgen zo de vrijheid de eigen identiteit te ontwikkelen en het leervermogen en werkplezier weer te activeren.

Gedoemanagement: het rode en groene brein

De bindende factor tussen alle snacks is de Gedoemanagement-methode met het rode en groene brein: rood staat voor het reactieve brein en groen voor het bewuste en lerende brein. Elke snack is een verleiding om groen te zijn en geeft een nieuwe verdieping in de inzichten van Gedoemanagement.
 

Hoe werkt de snackmuur

Hoe werkt die snackmuur dan?

Iedereen in je team kiest een aantal snacks die voor jullie interessant, nuttig of broodnodig zijn. Voor de organisatie en voor jezelf (I). Je kan kiezen uit de snackvarianten small, medium of large (II).

  • Small = een inspiratielezing van 1 uur
  • Medium = workshop van een dagdeel
  • Large = hybride workshop met een dagdeel op locatie en 3 maal een uur online, met tussen de sessies opdrachten. Totale duur 3 weken.

Met die gegevens gaat Gedoemanagement samen met HR aan de slag (III). We maken samen een cursusplanning.

Grotere snacks hebben uiteraard meer impact dan de kleinere, en vergroten dus de stap naar een duurzame interessecultuur binnen de organisatie. Het voorkeurs-snackmenu bestaat uit 4 large snacks, 6 medium snacks of 8 small snacks en overleg kan daar natuurlijk van afgeweken worden.

Het menu wordt in een afgesproken tijdsbestek afgenomen (VI).

Al lekkere trek?

Blader eens door onze snacks! En neem vooral contact met ons op om te meer te weten te komen over hoe de diverse snacks van nut kunnen zijn voor jouw organisatie.

Contact