Personal coaching

Coaching die je verder brengt
Personal coaching

De werking van het rode en groene brein heeft op alle fronten in ons leven een impact. Door het onderscheid helder te krijgen tussen rood en groen binnen jouw onderwerp, geeft je nieuwe inzichten en een nieuwe kijk op dat onderwerp.

Persoonlijk leiderschap

Rode lijn in alle coaching is persoonlijk leiderschap. Bewustwording van het gedoe van je brein, geeft je de mogelijkheid leiderschap te nemen over je brein en dat is persoonlijk leiderschap. 

Hou rekening met interesse, luchtigheid, humor en de nodige confrontatie.

Relatiecoaching

Het is ook mogelijk om relatiecoaching te krijgen. Een relatie is een dynamisch proces waarin de betrokkenen makkelijk gereactiveerd kunnen raken door elkaars rode brein. Dan lijkt er geen opening en die is er eigenlijk altijd op het moment dat die dynamiek zichtbaar wordt.

Burn-out

Ik kan je een paar handige handvatten geven om meer grip te krijgen op een aankomende burn-out of als je herstellende bent. Deze simpele inzichten en hoe die in jouw leven werken, kunnen je de helderheid en rust geven die juist in deze periode zo van belang zijn. 

Algemene insteek

In mijn coaching ben ik vooral een persoon die met je praat, vanuit de kennis en ervaring die ik heb. Hou dus rekening met interesse, luchtigheid, humor en de nodige confrontatie. Ik ben niet van de voorzichtige, maar wel met veel compassie voor de mens die je bent. 

Kosten

De coaching is €55 per half uur incl. btw als het voor privé is en ex btw als het zakelijk is. Als de coaching volgt binnen 2 weken na een online training of e-learning, dan krijg je 50% korting met een maximum van 1 uur coaching. Voor veel bedrijfstrainingen is de coaching al inbegrepen, dus dan heb je geen kosten.

Bel of mail mij gerust voor meer informatie.

frank@gedoemanagement.nl

06-50658714

Hartelijke groet, Frank Schurink