U bent hier

Rotterdam, Delfshaven

Rotterdam, Delfshaven
Gedoemanagement: een onverwachte opluchting

Regelmatig zijn er bij ons workshops Gedoemanagement aan de prachtige Voorhaven in Delfshaven. Deze publieke workshops van Frank Schurink zijn een mooie kans om op een eenvoudige, betaalbare en leuke manier kennis te maken met rood en groen 'denken'. Het geeft op een heel toegankelijke manier iedereen iets mee dat daadwerkelijk werkt, of je nu een doorgewinterde 'zelfontplooier' bent of niet.

We gaan onder andere de bio-logica van ons gedoe bekijken. Dat alleen al levert zeer verrassende, leuke inzichten en heel nuttige handvatten op. Je krijgt van ons handvatten om gedoe te managen en een overzicht van onze vijf gemeenschappelijke sociale gevoeligheden. En natuurlijk kan je aan de slag met jouw eigen gedoe.

"Gedoe is pas gedoe als jij er gedoe van maakt."

Bij de presentatie van het boek omschreef prof. Willem Verbeke gedoemanagement als een flip-flop tussen je rode en groene brein – een heel passende omschrijving.

Kijk ook even naar wat deelnemers zeggen om een idee te krijgen. Heb je al een keer deelgenomen en wil je graag een bekende kennis laten maken, dan kan je als onze gast komen door te gast met een gast.