Gedoemanagement: de basis

Lezingen en workshops van Gedoemanagement
Gedoemanagement: de basis

Een onverwachte opluchting

Het hebben van gedoe is zó normaal, zo hebben we vaak geen idee in welke mate het ons bezighoudt en in zijn greep houdt. Gedoe is vaak een donkere wolk die constant boven je blijft hangen en niet vanzelf overwaait. Krachtig en tegelijkertijd luchtig geeft Frank Schurink zijn kijk op gedoe vorm tijdens zijn interactieve lezingen, inspiratiesessies en workshops. Alles draait daar om de werking van het rode en groene brein én de impact die deze twee hebben op het leervermogen van mens en organisatie. Het uiteindelijke doel: het omgaan met gedoe inzichtelijk maken – én houden – en het activeren van de interesse.

Gedoemanagement brengt ons voorbij het gedoe

Het is nooit het gebrek aan ideeën dat ervoor zorgt dat wij ons niet ontwikkelen, maar juist het gedoe dat in de weg staat. Het managen van gedoe schept daarom ruimte voor iets nieuws. En dat zorgt weer voor onverwachte oplossingen, die passen bij onze interesse. Het is een verrassend eenvoudig inzicht, waarmee je op elk moment van je leven de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen.

Gedoe managen schept ruimte voor iets nieuws

De workshops en lezingen zijn gevat, vol humor en uitdagend opgezet, vol praktische voorbeelden en oefeningen. In een kort tijdsbestek krijg je de nodige inzichten en opluchtingen voorgeschoteld. De begrijpelijke taal van de workshop zorgt ervoor dat de inhoud blijft hangen en dat het ook nog eens goed door te vertellen is. Zie ook wat deelnemers zeggen.

De basisideeën van Gedoemanagement geven iedereen genoeg handvatten om er direct mee aan de slag te gaan. De simpelheid is de grootste kracht van onze leermethode.

Met de basisworkshop Gedoemanagement begint het pas. Kijk ook eens verder op de gezonde snackmuur voor andere praktische onderwerpen voor lezingen.

Inzichten en vaardigheden:

  • Onderscheid maken tussen het reactieve (rode) en het bewuste (groene) brein
  • Je leert over de centrale rol van interesse en hoe dat de toekomst van het brein beïnvloedt
  • Je begrijpt hoe je tussen je rode en groene brein kunt schakelen
  • Je maakt van gedoe niet meer zo'n gedoe

 

Een lezing of workshop?

Wil je graag een lezing of workshop voor een congres, teamtraining of inspiratiesessie? Neem dan vooral contact op over wat er zoal mogelijk is. De grootte maakt eigenlijk niet uit – 10 of 400 man – het kan allemaal. Frank staat altijd garant voor een praktische, eenvoudige boodschap die blijft hangen.