U bent hier

Open Coffee Drechtsteden

Open Coffee Drechtsteden
Haal meer uit je gedoe, het kan

Elke ondernemer weet het: Gedoe, het is onvermijdelijk! Het zou leuk zijn als je daar ook nog wat aan hebt en juist dat blijkt het geval. In een wervelende lezing/workshop doet Frank Schurink uit de doeken hoe je gedoe voor jou kunt laten werken.

Je krijgt vele nieuwe inzichten, 5 opluchtingen en enkele eenvoudig toe te passen handvatten. Het is een feest van herkenning en tegelijkertijd vernieuwing. Er is een aan-/uitknopje om van je rode naar je groene brein te gaan

De organisatie en het idee

Deze workshop is een initiatief Open Coffee Drechtsteden dat door een zeer enthousiast team ondernemers aangestuurd wordt. Het sluit heel goed aan bij de intentie van Gedoemanagement om nieuwe wegen te vinden voor samenwerken en om onze economie vorm te geven. Het is niet meer zo als het geweest is. Deze tijden vragen een andere, heel flexibele manier van ondernemen. Een manier waarbij je je groene brein nodig hebt. 

De locatie is een theater en daar past de vaak cabareteske workshop prima. Humor en luchtigheid zijn belangrijke voorwaarden om veel te kunnen leren in een korte tijd. Kijk ook even wat andere deelnemers zeggen om een idee te krijgen wat je te wachten staat. 

Maak gebruik van de kom te gast met een gast mogelijkheid als je de workshop al eens hebt bijgewoond.