U bent hier

Groningen, Centrum

Groningen, Centrum
Helderheid in de bovenkamer

Gedoemanagement, een onverwachte opluchting

Denk jij bij gedoe aan een opluchting? Waarschijnlijk niet en dat geldt voor de meesten van ons. Deze workshop is een goed onderbouwde, simpele en humoristische manier om kennis te maken met een nieuwe manier van denken over onszelf.

We gaan o.a. de bio-logica van ons gedoe bekijken, wat alleen al zeer verrassende inzichten oplevert. Je gaat tijdens de avond op een luchtige manier aan de slag met het gedoe dat jij ervaart, privé of zakelijk, en creëert je eigen persoonlijke aan/uitknop voor jouw gedoe. De hele workshop is bedoeld om in één avondje uit mensen de basis van ons menselijke functioneren te leren op zo'n manier dat je het ook makkelijk kunt doorvertellen. Het concept is daarom ook heel geschikt om groepen in veranderprocessen te inspireren.

Inloop om 18.30 uur; de workshop zelf is van 18.45 tot 21.30 uur. Het is eigenlijk een hele grote opluchting om te weten dat gedoe er altijd zal zijn en gelukkig simpel te managen is.Zorg dat je op tijd bent, want er is veel materiaal te behandelen in ongeveer 2,5 uur tijd. Kijk ook even naar wat deelnemers zeggen om een idee te krijgen van de avond zelf! Heb je al een keer deelgenomen en wil je graag een bekende kennis laten maken, dan kan je als onze gast komen door te gast met een gast.

Deze workshop wordt gegeven door Frank Schurink, de bedenker en auteur van Gedoemanagement.